Blog windows

parhaat Windows 10 pro lisenssi tarjoajat vuonna 2024 takuulla

windows 10 pro lisenssi

Nykyajan dynaamisessa yritysympäristössä työntekijöiden varustaminen oikeilla työkaluilla on menestyksen avain. Microsoftin Windows 10 Pro lisenssi -käyttöjärjestelmä on vankka ratkaisu, joka tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille toiminnallisuutta, tietoturvaa ja hallittavuutta, joita tarvitaan menestykseen. Tämä kattava opas pureutuu Windows 10 Pro lisenssi -lisensseihin, niiden etuihin, hankintaa koskeviin seikkoihin ja arvoon, jonka ne tuovat yrityksellesi.

Windows 10 Pro: Enemmän kuin pelkkä käyttöjärjestelmä

Windows 10 Pro perustuu Windows 10 Home -versioon, mutta tarjoaa lisäksi runsaasti erityisesti yritystoimintaa parantavia ominaisuuksia. Näitä ominaisuuksia ovat:

 • Verkkotunnusliittyminen: Liity saumattomasti Active Directoryyn, mikä mahdollistaa käyttäjien keskushallinnan, tietoturvakäytäntöjen ja ryhmäkäytäntöjen määrittämisen.
 • BitLocker-aseman salaus: Suojaa arkaluonteiset tiedot laitteilla lujatehoisella salaustekniikalla.
 • Etätyöpöytä: Mahdollistaa turvallisen etäkäytön työtietokoneellesi miltä tahansa laitteelta, mikä edistää yhteistyötä ja joustavuutta.
 • Hyper-V: Luo ja hallinnoi virtuaalikoneita tietokoneellasi, mikä on ihanteellinen sovellusten testaamiseen, kehittämiseen ja palvelin yhdistämiseen.
 • Yritysten tietojen häviämisen esto (DLP): Käytä käytäntöjä tietojen siirron hallitsemiseksi laitteiden ja sovellusten välillä, mikä minimoi tahattoman tai tahallisen tietovuodon riskin.
 • Windows Defender Device Guard: Vahvista järjestelmäsi tietoturvaa rajoittamalla luvattomien sovellusten ja koodin suorittamisen, varmistaen näin turvallisemman ympäristön.
 • BranchCache: Optimoi verkon suorituskyvyn sivukonttoreissa välimuistiin tallentamalla usein käytettyjä tiedostoja ja sovelluksia paikallisesti.
 • Yrityskauppa: Käytä ja ota käyttöön yrityskohtaisia sovelluksia keskitetystä sijainnista, mikä yksinkertaistaa ohjelmistojen hallintaa.
 • Ohjattu käyttö: Määritä erityinen kioskimoodi tietyille tehtäville, mikä parantaa tietoturvaa ja virtaviivaistaa työnkulkua julkisissa ympäristöissä.

Näiden ydinomaisuuksien lisäksi Windows 10 Pro tarjoaa useita muita etuja:

 • Parannettu tietoturva: Windows 10 Pro sisältää edistyneitä tietoturvaominaisuuksia, kuten tunnistetietojen suojauksen ja Windows Hello -monitekijäisen todennuksen, suojaten yritystäsi kyberuhkilta.
 • Parannettu hallittavuus: Ryhmäkäytäntö ja keskushallintatyökalut yksinkertaistavat laitteiden määritystä ja käytäntöjen noudattamista koko organisaatiossasi.
 • Lisääntynyt tuottavuus: Ominaisuudet, kuten virtuaaliset työpöydät ja parannetut moniajo-ominaisuudet, antavat työntekijöille mahdollisuuden työskennellä älykkäämmin ja nopeammin.
 • Pitkäaikainen tuki: Windows 10 Pro saa pidennettyjä tietoturvapäivityksiä Microsoftilta, mikä varmistaa yrityksen kriittisten järjestelmien jatkuvan suojauksen.

Valitsemalla oikean Windows 10 Pro lisenssi yritykselle

Koska saatavilla on erilaisia Windows 10 Pro -lisenssejä, oikean valitseminen yrityksesi tarpeisiin on ratkaisevaa. Tässä on yleisimmät lisenssimallit:

 • OEM-lisenssi: Tämä esiasennettu lisenssi tulee mukana uusien yritystietokoneiden kanssa. Se on yleensä liitetty tiettyyn laitteistoon eikä sitä voi siirtää toiseen koneeseen.
 • Volume Licensing (VL, joukkoversenssi): Suunniteltu vähintään viiden laitteen organisaatioille. Joukkoversenssi tarjoaa kustannustehokkaita vaihtoehtoja, kuten Open Value (OV) ja Microsoft 365 Business. Nämä ohjelmat tarjoavat joustavuutta lisenssien hallinnassa ja pääsyn lisäetuuksiin, kuten keskitettyihin käyttöönottotyökaluihin.
 • Täysi myyntilupa (FRL): Tämä itsenäinen lisenssi on ihanteellinen uusille tietokoneiden käyttöönotoille tai

Harkinnan tekijät lisenssiä valittaessa:

 • Laitemäärä: Määritä, kuinka monella laitteella organisaatiossasi tarvitaan Windows 10 Prota. Joukkoversensseistä tulee kustannustehokkaampia laitemäärän kasvaessa.
 • Käyttöönottotarpeet: Mieti, miten aiot ottaa Windows 10 Pro käyttöön. FRL-lisenssit sopivat yksittäisiin asennuksiin, kun taas joukkoversenssi tarjoaa keskitettyjä käyttöönottotyökaluja.
 • Päivityspolku: Jos käytät jo Windows 10 Homea, päivitys Pro-versioon voi olla kustannustehokkaampi vaihtoehto kuin täyden FRL-lisenssin ostaminen.
 • Budjetti: Vertaile eri lisenssimallityyppien kustannuksia ja harkitse mahdollisia säästöjä, jotka liittyvät joukkoversensseihin.

Miksi ostaa Windows 10 Pro lisenssi jälleenmyyjältä?

Vaikka Microsoft tarjoaa Windows 10 Pro lisenssi -lisenssejä suoraan, jälleenmyyjältä ostamisessa on useita etuja:

 • Asiantuntemus ja ohjaus: Jälleenmyyjillä on syvällistä tietoa Windows 10 Pro -lisensointivaihtoehdoista, ja he voivat auttaa sinua valitsemaan liiketoimintatarpeisiisi parhaiten sopivat lisenssit.
 • Määräalennukset: Jälleenmyyjät tarjoavat usein kilpailukykyisiä hintoja ja määräalennuksia etenkin useamman lisenssin ostaville organisaatioille.
 • Yksinkertainen ostoprosessi: Jälleenmyyjät voivat toimia “yhden luukun” palveluna Windows 10 Pro -lisenssien tarpeisiin, mikä yksinkertaistaa ostoprosessia.
 • Jatkuva tuki: Monet jälleenmyyjät tarjoavat jatkuvaa tukea, auttaen lisenssien aktivoinnissa, käyttöönotossa ja mahdollisten ongelmien vianmäärityksessä.

luotettava kumppanisi Windows 10 Pro lisenssi

Ymmärrämme, kuinka tärkeää on varustaa yrityksesi oikeilla työkaluilla. Aitojen Windows 10 Pro -lisenssien luotettavana jälleenmyyjänä olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle resurssit ja asiantuntemuksen, joiden avulla voit hyödyntää tämän tehokkaan käyttöjärjestelmän täyttä potentiaalia.

Miksi valita meidät Windows 10 Pro lisenssi  ?

 • Kilpailukykyiset hinnat: Tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja kaikille Windows 10 Pro -lisensseille, mukaan lukien FRL- ja joukkoversensseille. Tarjoamme myös määräalennuksia kelpoisille yrityksille, varmistaen, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi.
 • Asiantuntijaohjaus: Lisensointiasiantuntijatiimillämme on laaja tieto Windows 10 Prosta ja erilaisista lisenssivaihtoehdoista. Työskentelemme tiiviisti kanssasi ymmärtääksemme erityistarpeesi ja su

suosittelemaan organisaatiollesi sopivimpia lisenssejä.

 • Yksinkertaistettu ostoprosessi: Virtaviivaistettu ostoprosessimme tekee Windows 10 Pro lisenssi -lisenssien hankkimisesta vaivatonta. Tarjoamme turvallista verkkokauppaa ja hyväksymme erilaisia maksutapoja mukavuutesi takaamiseksi.
 • Saumaton aktivointi ja käyttöönotto: Tarjoamme selkeät ohjeet ja tuen varmistaaksemme lisenssien sujuvan aktivoinnin ja käyttöönoton laitteillasi. Voimme myös auttaa siirtymisessä Windows 10 Home -versiosta, jos soveltuvaa.
 • Jatkuva tuki: Sitoutumisemme menestykseesi ulottuu myynnin jälkeen. Tarjoamme jatkuvaa tukea vastaamaan kysymyksiisi, vianmääritykseen lisenssiongelmissä ja varmistamaan, että saat parhaan hyödyn Windows 10 Pro -investoinnistasi.

Lisäpalvelut yrityksesi tuottavuuden parantamiseksi

Windows 10 Pro -lisenssien lisäksi tarjoamme erilaisia lisäpalveluja virtaviivaistamaan IT-toimintojasi ja maksimoimaan tuottavuuttasi:

 • Ohjelmistojen käyttöönottopalvelut: Anna tiimimme hoitaa Windows 10 Pron ja muiden tärkeiden ohjelmistojen käyttöönotto verkkossasi, säästäen arvokasta aikaa ja resursseja.
 • Microsoft 365 -integraatio: Voimme auttaa sinua integroimaan Windows 10 Pron Microsoft 365:een, mikä mahdollistaa saumattoman yhteistyön ja pääsyn pilvipohjaisiin tuottavuustyökaluihin, kuten Office 365:een ja OneDriveen.
 • Tietoturvaratkaisut: Tarjoamme tietoturvaratkaisuja täydentämään Windows 10 Pron sisäänrakennettuja tietoturvaominaisuuksia, suojaten yritystäsi entisestään kyberuhilta.
 • Jatkuva IT-hallinta: Kokonaisvaltaista ratkaisua varten harkitse jatkuvia IT-hallintapalveluitamme. Huolehdimme Windows 10 Pro -ympäristöstäsi, mukaan lukien päivitykset, tietoturvapaikat ja käyttäjätuki, jolloin voit keskittyä ydintoimintoihisi.

10 Usein Kysyttyä Kysymystä Windows 10 Pro lisenssi 

Tässä on 10 yleistä kysymystä Windows 10 Pro -lisenssistä ja vastaukset, jotka auttavat sinua valitsemaan oikean vaihtoehdon yrityksellesi:

1. Mitä eroa on Windows 10 Home- ja Windows 10 Pro -lisensseillä ?

Windows 10 Pro tarjoaa lisäominaisuuksia yrityskäyttöön, kuten verkkotunnusliittymän, BitLocker-aseman salauksen, Etätyöpöydän, Hyper-V:n, tietojen häviämisen eston (DLP) ja muita tietoturva- ja hallintaominaisuuksia. Windows 10 Home sopii paremmin henkilökohtaiseen käyttöön.

2. Minkä tyyppisiä Windows 10 Pro -lisenssejä on saatavilla?

Yleisimmät lisenssimallit ovat:

 • Täysi myyntilupa (FRL): Yksittäinen lisenssi uusiin laitteisiin tai käyttäjille, jotka tarvitsevat uuden asennuksen.
 • OEM-lisenssi: Esiasennettu lisenssi, joka tulee uusien yrityskoneiden mukana.
 • Joukkoversenssi (VL): Kustannustehokas vaihtoehto vähintään viiden laitteen organisaatioille, tarjoaa joustavuutta lisenssien hallinnassa.

3. Mitä hyötyjä on Windows 10 Pro -lisenssin ostamisesta jälleenmyyjältä?

Jälleenmyyjät tarjoavat asiantuntemusta oikean lisenssin valintaan, kilpailukykyisiä hintoja, määräalennuksia, yksinkertaistetun ostoprosessin ja jatkuvaa tukea.

4. Tarvitseeko yritykseni Windows 10 Pro -lisenssin?

Windows 10 Pro hyödyttää yrityksiä, jotka tarvitsevat lisäturvaa, parannettua hallittavuutta, etäkäyttömahdollisuuksia tai muita ominaisuuksia, joita Windows 10 Home ei tarjoa.

5. Voinko päivittää Windows 10 Home -versiosta Pro-versioon?

Kyllä, voit päivittää Windows 10 Home -versiosta Pro-versioon ostamalla päivityslisenssin.

6. Kuinka monta Windows 10 Pro -lisenssiä tarvitsen?

Tarvitset yhden lisenssin per laite, jolla aiot käyttää Windows 10 Prota.

7. Onko Windows 10 Pro -lisenssillä voimassaoloaika?

FRL-lisenssit ovat pysyviä, kun käytät niitä samalla laitteella. OEM-lisenssit on yleensä liitetty tiettyyn laitteeseen. Joukkoversensseissä voi olla määräaikaisia lisenssejä.

8. Tarjoaako [Yrityksesi nimi] tukea Windows 10 Pro -lisenssien aktivoinnissa ja käyttöönotossa?

Kyllä, [Yrityksesi nimi] tarjoaa asiantuntija-apua Windows 10 Pro -lisenssien aktivoinnissa, käyttöönotossa ja mahdollisten ongelmien vianmäärityksessä.

9. Mitä muita palveluja tarjoatte Windows 10 Pro -lisenssien lisäksi?

Saatamme tarjota lisäpalveluja, kuten ohjelmistojen käyttöönottopalvelut, Microsoft 365 -integraation, tietoturvaratkaisut ja jatkuvan IT-hallinnan.

10. Mistä voin ostaa Windows 10 Pro -lisenssin?

Voit ostaa Windows 10 Pro -lisenssin verkkokaupasta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Description
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
0